Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak II.
Cazare vila Nagy Lak III, IV, V, VI, VII
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
BARAJUL ZETEA
CURTEA
CAZARE CLADIRE PRINCIPALA
CAZARE CASUTE
CAZARE IARNA
TURA VIRTUALA
PAGINA INTERACTIVA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
DISPONIBILITATE
GPS
ALBUM FOTO
PROGRAME
HANUL "ARPAD"
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTE DE OASPETI
CONTACT
Conditii de rezervari

Rezervarile pentru cazare se fac anticipat prin e-mail sau la telefon, locurile astfel rezervate sunt retinute pana in data fixata pe comun acord. In cazul rezervarilor concrete taxa achitata constituie 20% din pretul total al cazarii. Astfel dorim sa reducem numarul clientilor care se razgandesc in ultimul moment. Avansul poate fi trimis pe urmatorul cont bancar:

Banca: RAIFFEISEN BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Adresa: 535600, str. Rakoczi, nr. 13
SWIFT: RZBR ROBU

Titularul contului: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

Cont RON: RO54 RZBR 0000 0600 0370 6955

Vom tine cont de cursul valutar Euro-Ron anuntat de BNR in ziua trimiterii. La fel vom proceda si in cazul in care restul se va achita in Ron pe fata locului!

Important:
In momentul trimiterii banilor la rubrica de mentiuni va rog sa mentionati CODUL de identificare pentru a putea identifica comanda si suma achitata! (CODUL de identificare va vom trimite in momentul confiramarii rezervarii!)

Nu mai este necesar sa scrieti alte mentiuni (Precum: avans, rezervare, numele pensiunii, perioada rezervata, ect.)
Mi-as dori sa ma anuntati daca ati trimis avansul! Va rog sa pastrati adeverinta de primire care confirma faptul ca ati platit avansul! Va multumesc pentru intelegere!

Important:
Pentru emiterea facturii va rugam sa ne trimiteti cat mai repede urmatoarele date:

1.)
Persoana particulara: nume, adresa, CNP,

sau

Firma: nume firma, adresa, CUI, numar de inregistrare, banca

2.)
Adresa de corespondenta, unde va putem trimite factura!

Conditii de rezervare:
- Nagy Arpad Intreprindere Individuala Sediul: 535600 Odorheiu Secuiesc, Lacatusilor 5/10, Harghita, F19/418/17.03.2003, CUI: 22306737 realizeaza reclame pe portalul sau de pe internet pentru cazarea Nagy Lak I.
- Confirmarea rezervarilor se face prin e-mail sau la telefon. Rezervarea finala a cazarii se face prin achitarea a 20% din pretul total din partea Oaspetelui. Restul de 80% se achita pe loc.

Anularea rezervarilor:
In cazul in care se anuleaza rezervarea in 60 de zile de la data rezervarii, 75% din suma avansului va putea fi folosita la o eventuala rezervare ulterioara. Daca anularea intervine cand mai sunt mai putin de 60 zile pana la data sejurului, suma achitata se va pierde.

Intreruperea vacantei:
Zilele petrecute la cazari trebuie platite integral. Pentru zilele anulate se calculeaza jumatate din pretul de baza (calculat de obicei pe 6 sau 8 persoane) al cazarii (maximum 3 zile!).

Responsabilitatile lui Nagy Arpad I.I.:
Face cunoscut ofertele si serviciile pensiunii. Eventualele schimbari aparute la cazare sunt aduse la cunostinta Oaspetilor. Asigura Oaspetilor cazarea rezervata.

Oaspetii au acces la informatii cu privire la serviciile cazarii pe portalul http://www.pensiuneharghita.ro Asumam toate responsabilitatile pentru verigitatea celor postate pe portal.

In cazul in care apar schimbari cu privire la serviciile oferite sau cazarea devine incapabila de a primi oaspeti, Nagy Arpad I.I. anunta pe toti oaspetii. Oaspetii nu sunt obligati sa accepte eventualele schimbari aparute. Au posibilitatea de a alege alta cazare sau pot chiar anula sejurul. In cazul acesta rezervarea se anuleaza, iar oaspetii primesc inapoi avansul. Nu se cere despagubiri in cazul incare pensiunea nu poate asigura serviciile oferite din motive externe (ex. incendii, catastrofe naturale etc.).

Oaspetii sunt asteptati cu cazare curata si intr-o stare buna de functionare. Eventualele daune cauzate de Oaspeti sunt rezolvate pe loc. Cazarile pot fi ocupate in ziua sosirii incepand de ora 15, iar la plecare pot fi parasite cel tarziu pana la ora 10. Proprietarul are dreptul de a fixa niste reguli, iar Oaspetii trebuie neaparat anuntati in legatura cu acestea.

Din partea Nagy Arpad Intreprindere Individuala:                                                             Din partea clientului:

Nagy Arpad          

 
Certificat de inmatriculare
Certificat de inmatriculare
Turism, agroturism
Specializare in turism si agroturism
Cazare clasificata la 2 margarete
Cazare clasificata
 
Cuvinte cheie: conditii de rezervari, rezervare cazare, cazare Harghita, rezervare, rezervari camere, informatii de turism, casa de vacanta, casa de lemn, turism montan
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Barajul Zetea
Curtea
Cazare Cladire Principala
Cazare Casute
Cazare iarna
Tura virtuala
Pagina interactiva
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Disponibilitate
GPS
Album foto
Programe
Hanul "Arpad"
Cartea de oaspeti scanata
Carte de oaspeti
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak II.
Cazare vila Nagy Lak III-VII.